Privatlivspolitik:

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Når du besøger og bruger Codecs.dk, så indviliger du i at vi gerne må indsamle og bruge nogle af dine personlige oplysninger - de oplysninger som vi indsamler er beskrvet i disse retningslinjer og de er naturligvis underlagt gældende dansk lovgivning. Det er altid disse retningslinjer, som er formuleret i Privatlivspolitik, som er gældnede og de er tilgængelige via et link på samtlige sider ad Codecs.dk.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vælger du at oprette en brugerkonto på Cocecs.dk, så registrerer vi kun de personlige olysninger som du skal opgive for at administrere kontoen. For oprettelse af en brugerprofil kræver vi navn, efternavn, e-mail adresse og et selvvalgt kodeord - alle disse oplsyninger bliver krypteret i vores database og er ikke tilgængelig for hverken administrator eller nogen former for tredjepart.

Du har ret til at få indsigt i de registrerede oplysninger, ligesom du kan kræve dem slettet eller ændret, hvis de ikke længere er korrekte.

Personlige oplysninger bliver IKKE videregivet

Alle dine personlige oplysninger bliver gemt og opbevaret sikkert og i krypteret form. Codecs.dk videre IKKE og sælger, under ingen omstændigheder, personlige oplysninger til tredjepart. Vi videregiver heller ikke logfiler, e-mail adresser, korrespondancer til vores officielle e-mail adresser - kort sagt, ingen former for personlige oplysninger gives videre!

Har du yderligere spørgmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål i forhold til vores Privatlivspolitik, så er du meget velkommen til at skrive en e-mail til os på redaktion@codecs.dk.

Nyhedsmail